top of page

 Marion Dampier-Jeans

Marion Dampier-Jeans www.mariondampier-jeans.com

Dansknorske Marion Dampier-Jeans regnes for å være det fremste medium i Norden, og er et mentalt så vel som et fysisk medium. Med over 48 års erfaring i og for den engelske spiritistkirken, hører Marion til blant eliten av spirituelle undervisere og er et av de mest anerkjente medium i Europa.

Marion er født inn i en spirituell familie og har hatt evnen til å se og kommunisere med åndene siden hun var barn. Hennes far var dansk og aktiv spiritualist på 30-tallet. Hennes mor var norsk og et fantastisk fysisk medium, med den sjeldne evne uavhengige stemme.

Marion er det medium som brakte spiritismen tilbake til Skandinavia og yter stor respekt for sitt arbeid. Foruten en rekke TV program i USA, England, Island og Grønland, deltok Marion i de to første sesongene av Åndenes makt, senere også i Fornemmelse for mord og Ånderne vender tilbake. For tiden er hun aktuell i den danske TV-produksjonen Rædslernes nat.

Marion har skrevet fire bøker om sitt liv med åndeverdenen, og er Skandinavias mestselgende alternative forfatter med over 200.000 solgte eksemplarer;

  • Mitt liv med åndene (2002)

  • Stemmer fra en annen verden (2003)

  • Mellom to verdener (2006)

  • Marions håndbog i mediumskab (2009).

Marion Dampier-Jeans bøker Mitt liv med åndene Stemmer fra en annen verden Mellom to verdener Marions håndbog i mediumskab

Marion skriver i disse dager på sin femte bok, som omhandler de fysiske medium i Norge, Danmark, Sverige og Island. Hun skriver deres historie, om deres arbeid, forståelse og respekt for den åndelige verden.

Hennes brennende engasjement for spiritismen, seriøsitet og respekt for den åndelige verden, gjør Marion til et medium i særklasse. Hennes formål er - og har vært - å bringe den spirituelle filosofi videre til andre, - å lære bort det åndene har lært henne.

Som medium, leverer hun med unik treffsikkert og en god porsjon humor. Vil du se og oppleve et medium av ypperste kvalitet, gir vi Marion våre varmeste anbefalinger.

For ytterligere informasjon om Marion, anbefaler vi et besøk på hennes hjemmeside. Oppdatert informasjon om mediumdemonstrasjoner og kurs med Marion finner du her.

Et varmt velkommen<3

* * *

Demo mentalt mediumskap Trondheim 26. august 2010

Torsdagen rant opp med strålende solskinn og da kvelden kom var tiden kommet for demonstrasjon av mentalt mediumskap. Jeg hadde da fått gleden av å observere Marion i timene før hun skulle på podiet og kan forsikre dere om at ikke et minutt gikk til spille. De første beskjedene fra åndeverdenen kom faktisk allerede da vi satt på flyet fra Trondheim til Oslo, i det som må være det nærmeste man kommer uttrykket ukristelig tid (beklager Marion, men du sa det var ok å stå opp kl. fem for å fly kl. syv ...).  

 Det slo meg ganske rask at jeg er blitt forskånet for mye i mitt arbeid som medium, for det var svært tragiske ting som kom opp. Ekstra gledelig var det derfor da beskjed etter beskjed fant veien til sine eiere den kvelden, akkompangert av navn, datoer og adresser.

Ha, ha, er sikker på at dere ville likt å være flue på veggen, for åndene ble tatt vel imot, også når de hilste på i trappen her hjemme hos meg før vi dro ned i Håndverkeren, hvor demoen skulle avholdes. Mer enn 70 mennesker møtte opp denne kvelden. Vi delte to magiske timer sammen, to timer med latter, alvor og også endel tårer. Vi gleder oss allerede til neste besøk.

Kurs fysisk mediumskap, Trondheim 27.-28.august 2010

Marion Dampier-Jeans forteller om fysisk mediumskap

Den forløp ikke helt uten reaksjoner, kurset i fysisk mediumskap, men så er ikke annet å vente heller. Fysisk mediumskap, skiller seg sterk fra det mentale, i det en stiller høye krav til deltakerne. Disiplin er påkrevd og skal innlæres fra dag en. For mange kan nok dette vanskelig å forstå. Ikke så rart egentlig, for vi har et hull på nærmere 80 år hvor det fysiske mediumskapet har vært så godt som fraværende, i alle fall om vi ser bort fra samene hvor disse evnene er langt mer vanlig.

Men hva er så fysisk mediumskap? Og hvorfor er disiplinen så viktig? Fysisk mediumskap kan enklest forklares ved at fenomenene er fysiske, eller objektive om du vil. Alt som skjer kan med andre ord bevitnes av samtlige tilstedeværende. Den mest oppsiktsvekkende formen for fysisk mediumskap, og det eneste beviset for at vi overlever døden, er materialisasjonen, hvilket vil si at åndene manifesterer seg. Fantomer eller gestalter, som de gamle spiritistene kalte dem.

Materialisasjonsfenomenene forutsetter teleplasma (også kalt ektoplasma), som er et stoff som siver ut fra mediets kroppshuler. Denne gaven hører med til sjeldenheten, men så er den ikke ufarlig heller. På grunn av stoffets sensibilitet, hvorpå mediet er under direkte påvirkning, kan det innebære store skader på mediet dersom det skjer uregelmessigheter som for eksempel i form av at sirkeldeltakerne forlater rommet, hvilket ville resultere i brudd i energien hvoretter teleplasmaet trekker seg for hurtig tilbake, og i verste fall påfører mediet indre skader.

Marion Dampier-Jeans

Spiritus Omni Marion Dampier-Jeans Trondheim kurs spiritisme transfigurasjon

I en fysisk sirkel kan man også oppleve uavhengig stemme. Dette er åndestemmer hørbare for samtlige tilstedeværende. Under kurset med Marion Dampier-Jeans i Trondheim i 2008 var 60 deltakere vitne til at en ung pikestemme kom igjennom. Apport eller asport er heller ikke uvanlig. En apport kan enklest forklares som en gaveoverføring fra åndeverdenen, det være seg mynter, blomster etc. Typisk for en apport er at gjenstanden transporteres inn i sirkelen. Asport derimot, er en forflytning, en transport av en gjenstand, fra et sted til et annet. Under kurset med Marion i august i år, fant hennes sorte BH veien fra London til Håndverkeren i Trondheim, ha ha ha.

Levitasjon er et annet fysisk fenomen og betyr at møbler, så vel som mennesker, kan bli vektløse. Perkusjon (bankelyder) er, ved siden av evnen til å flytte ting med ren tankekraft, et fysisk fenomen som vi ofte kan oppleve rundt personer med telekinetiske evner, men kan også være enkeltstående.

Marion Dampier-Jeans holder workshop i fysisk mediumskap

Når vi snakker om fysisk mediumskap, så synes jeg det er riktig å benytte anledningen til å si at undertegnede tar full ansvar dersom noen føler seg støtt på noen måte. Det er og var ikke min intensjon. Dog er jeg glad for de tilbakemeldinger jeg har fått, da dette er med å forme fremtidige kurs.

Det viktig at man forstå at dette ikke er en lek. Det er ikke rom for alternative forklaringer, - fysisk mediumskap er det det er. Skal du sitte i en fysisk sirkel, så er det ikke enkeltmennesket som er i fokus, men åndeverdenen. Du må kunne møte hver uke, være villig til å vente måneder, kanskje år på resultater. Du må kunne lytte fremfor å snakke, og gi åndeverdenen av din tillit. Med andre ord, - det er ikke for alle! Du må dessuten være ved god helse, ikke gå på sentralstimulerende eller beroligende midler. Et fysisk medium er svært sensitivt og derfor utsatt for påvirkning fra de øvrige sirkeldeltakerne, og vil direkte påvirkes av den energien gruppen skaper, både på godt og vondt.

Marion Dampier-Jeans holder workshop i fysisk mediumskap

Under kurset i Trondheim demonstrerte Marion en meget sjelden evne, nemlig transfigurasjon. Under en transfigurasjon kan man se ansiktet til mediet ta form av ånden som er tilstedeværende. Til tross for at forholdene ikke lå til rette for det (- the conditions has to be right”, som Marion pleier å si), fikk vi se fire ånder, hvorav en kontakt mellom avdøde bestemor og hennes barnebarn (en av kursdeltakerne) var særdeles rørende.

Under gode forhold, som for eksempel på Marions sommerskole på Hindsgavl i juli 2010, kan en transfigurasjon vare i flere timer hvoretter flere titalls ånder vise seg for seansedeltakerne. Jeg vil aldri glemme den følelse, den glede det var å få se min far, som jeg siste gang så da jeg var tre år. Enda har jeg vanskeligheter for å forstå, kanskje ikke så rart siden det er indoktrinert i de fleste av oss at døden betyr punktum finale, likevel sitter jeg med en visshet om at jeg har vært med på noe fantastisk, og den vissheten kan ingen ta i fra meg.

Det var to flotte, men svært intensive dager, og vi gleder oss allerede til neste kurs. Foruten mye latter, fikk vi lære hva fysisk mediumskap er, herunder hva som skiller det fra det mentale mediumskapet. Vi fikk se videoopptak av teleplasma etterfulgt av en materialisering. Vi fikk også prøve Psycic Art (Psykisk tegning), med forbløffende gode resultater. Tegningene blir etterhvert å finne under egen side her inne.

Et fysisk medium ble også født, dermed går det kanskje mot Trondheims første fysisk sirkel? Ekstra gledelig var det derfor at Spiritus Omni har fått et eget kabinett. En varmt takk til Line, Laila og Berit, som har gjort dette mulig.

bottom of page